Logo Meer in verbinding coach leiderschap communicatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jaartraject Levenskunst

Om echt een verschil te maken in je leven

Maandelijks bijeenkomen, oefenen en verder leren

Merk je dat je enthousiast bent over Verbindende Communicatie toepassen thuis en op je werk, en blijf je tegen ergernissen en patronen aanlopen waar je graag wat losser van wilt komen ? Dan is het Jaartraject Levenskunst misschien iets voor jou.

Samen met collega Hester Macrander verzorg ik in dit jaartraject 15 leerzame dagen om de theorie en praktische handvatten op een dieper niveau te integreren en toe te passen in je leven. Het brengt nieuwe inzichten en je zult veel praktische oefenen. Op sommige thema’s kun je prachtige transformaties maken. Wij gebruiken hierbij ook creatieve werkvormen zoals schrijven, beeldende en bewegingsopdrachten om het leren te verdiepen en verrijken. Je gaat hiermee steeds meer verantwoordelijkheid nemen nemen voor de kwaliteit van de verbinding met jezelf en anderen. Levenskunst dus!

Persoonlijk Leiderschap

Samen vormen zeven tweedaagsen het jaartraject Levenskunst. Zeven tweedaagsen met elk een eigen thema, elke maand één, waardoor je je zelfkennis en vaardigheden vergroot om beter met jezelf, anderen en voor jou lastige situaties om te gaan. Extra:  een afsluitende dag waarop we de balans opmaken. Aanmelding voor seizoen 23/24 is al mogelijk.

Het is in zijn totaliteit een intensief ontwikkeltraject, waarin je door de tweedaagsen, de tussentijdse intervisie, en het ontwikkelinstrument waaraan je je voortgang kunt meten (de matrix), een transformatiejaar doormaakt, en handvatten opdoet om het leven voor jezelf en anderen aangenamer te maken!

Informatiemomenten:

Wil  je oriënteren of dit iets voor je is? Dat kan ook.

Download hier onze uitgebreide Brochure LK 2023-2024 met daarin alle thema's. 
Op 11-12 oktober 2024 start het nieuwe jaartraject weer. 

We nodigen je uit om meer en meer je authenticiteit te leven en steeds opnieuw weer keuze te kunnen zien. Gedurende een periode van 9 maanden verdiep je, samen met anderen, je persoonlijke leervragen, en ligt de focus op autonomer worden. Het zal het bewustzijn vergroten, en we hebben de tijd om ingesleten patronen langzaam wat lichter te maken. (meer over authenticiteit of jezelf zijn in deze artikelen).

Wat en hoe

Verschillende thema tweedaagsen en een dag afronding waarin:

 • Afwisseling en diversiteit in thema en aanpak
 • Theorie, werkmaterialen en veel oefening
 • Delen en leren in en met een doorgaande groep
 • langere tijd focus op persoonlijke leervragen
 • Tussentijdse intervisie met buddy’s a.d.v.e. opdracht
 • speelse en creatieve onderzoeksopdrachten
 • knopen ontrafelen en met mildheid patronen onderzoeken

Resultaat

Elk van de thema tweedaagsen helpen je om

 • beter naar jezelf of elkaar te luisteren
 • jezelf en je patronen beter te herkennen en er anders mee om te gaan
 • met meer mildheid te kijken naar je ‘lastige’ kanten
 • meer uit te spreken wat voor jou nodig is of ertoe doet
 • rust te vinden in jezelf
 • verbinding met jezelf en anderen te vergroten
 • meer gemak en vertrouwen in dialoog
 • invloed te nemen op je situatie en je omgeving

 

Praktische info verder hieronder.

Data

Start 11-12 oktober 2024

Locatie

De Vlindertuin

Adres

Sperwerstraat 97, 6823 DJ Arnhem

Voor wie

Voor ieder die enthousiast is geraakt over Verbindende Communicatie en merkt dat het een fijn handvat biedt om je persoonlijke ontwikkeling mee te ondersteunen. Wanneer je actief wilt bijdragen aan Meer Verbinding in je werk of privé.

Dit aanbod geld voor

Particulieren

Investering

€ vanaf 1838,-,-
Voor seizoen 2024-2025 werken we weer met een vaste groep. Traject van 15 dagen, als Particulier: €2100,- Zzp’er: €3225,- Bedrijf: €4500,-. Als het te duur voor je is, neem contact op en laat weten wat je met een blij hart kunt betalen! Studenten voor half geld op basis van particulier tarief.

Prijsspecificaties

Deze traiing/cursus is vrijgesteld van btw, mocht je willen afstemmen over de betaling neem dan contact op.

Dit is inclusief

Materialen, Certificaat, Koffie & thee, Versnaperingen

Inschrijfformulier

Voor meer informatie over of direct inschrijven voor dit aanbod vul het formulier in. 

Hartelijke groet, 
  Helmie

Wat anderen zeggen

Merel (2021-2022)jaartraject Levenskunst
Lees verder
"Aan welke oefening(-en) / tweedaagseen heb je het meest gehad en waarom? Het weekend van de kernovertuigingen. Daar ben ik op een nieuwe manier teruggeleid naar hele diepe oude imprints. Was zeer verhelderend, mede ook doordat ik al aardig wat therapeutisch werk op andere manieren heb verzet."
Juuke S. Arnhemjaartraject Levenskunst 2019
Lees verder
Ik ben jullie zeer dankbaar voor deze trainingen en alles wat jullie mij al hebben geleerd. Er is nog niet eerder een leerschool geweest die mij zoveel inzicht en hulp heeft geboden als de bijeenkomsten die jullie hebben gecreëerd. Heel erg bedankt hier voor
M. jaartraject Levenskunst 2018
Lees verder
Ik kijk er steeds naar uit om terug te komen. Jullie manier van trainen en deskundigheid maken het voor mij gemakkelijk om te leren 2018
Vorige
Volgende