Logo Meer in verbinding coach leiderschap communicatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Themadagen Verbindende Communicatie

Meer kennis en ervaring opdoen

en Verbindende Communicatie verder integreren in je leven of werk

Themadagen in Verbindende Communicatie om je kennis en vaardigheden te verdiepen. Nu ook als dagtraining. Wanneer je al eerder ergens een basis hebt gevolgd ben je welkom in onderstaande trainingen. Ruime keuze om je kennis op te frissen, je ervaring te verdiepen en nieuwe vaardigheden te oefenenen.

Wat sluit aan

Basis 2: deze 2daagse sluit organisch aan op een introductie- of basis training.

Hierin gaan we de processen van luisteren en uiten verbinden en verdiepen in situaties met meer uitdaging. Omgaan met een nee op je verzoek of nee zeggen in verbinding.

Jaartraject Levenskunst

ben je bedreven in de basis geraakt kun je instromen in ons jaartraject waarin je maandelijks aan de hand van thema’s aan je persoonlijke ontwikkeling werkt. Dit seizoen is dat ook open voor als je een losse 2daagse wil doen.

Losse Themadagen

2024

Constructief Ruziemaken  22 april (Hester)

Als jij in een dialoog het onderwerp bent van de boosheid en de pijn van de ander, wat dan? Oefenen met triggers opvangen, kalm blijven, duidelijk zijn, ruimte maken, luisteren naar wat je niet wil horen, empathie op kunnen brengen, in verbinding blijven met jezelf en weer in verbinding komen met elkaar.

Omgaan met grenzen 18 mei (Hester)

Grenzen liggen voor ieder ergens anders. Het gaat om afstemmen wat de ander wil en/of checken hoe het voor de ander is. Dit ontbreekt in de dagelijkse communicatie helaas nog veel te vaak. Wat doe je als je ervaart dat iemand over je grens gaat? Wat gebeurt er met je als iemand een onduidelijke grens trekt?

Omgaan met Boosheid 11 mei (Hester )

Dwarsliggers. zelfoordelen transformeren  3 juni 2024

Zit de perfectionist jou dwars, of de zelfondermijner, of hangt er een angsthaas aan je been, of heb je een permanente rechter in je achterhoofd? Op deze dag gaan we ‘in gesprek’ met al deze zelfoordelen in jou en gaan we kijken wat we ze je in positieve zin te vertellen hebben: de transformatie naar behoeften en helpende strategieën.

De kracht van dankbaarheid 10 juni 2024

Je ‘dankbaarheidsspier’ trainen. Ervaar hoe het is om je spoor te verleggen van angst naar liefde, van onzekerheid naar vertrouwen, van stress naar rust, van tekort naar overvloed. En: het is soms nodig om te rouwen om weer te kunnen vieren! Open voor ieder, speciale prijs.

Patronen herkennen en verzachten. Omgaan met je herkomst  

Patronen die in onze jeugd zijn ontstaan kunnen onbewust nog steeds ons volwassen leven beheersen.  En dat heeft invloed op hoe we met onszelf en elkaar omgaan. Hoe kun je deze transformeren of verzachten?  We gebruiken de handvatten van verbindende communicatie en systemische opstellingen.

VC in de opvoeding  (Hester)

Vijandbeelden transformeren

Resultaat van verdieping

Elk van deze themadagen helpen je om

  • beter naar jezelf of elkaar te luisteren
  • jezelf en je patronen beter te herkennen en er anders mee om te gaan
  • met meer mildheid te kijken naar je ‘lastige’ kanten
  • meer uit te spreken wat voor jou nodig is of ertoe doet
  • rust te vinden in jezelf
  • verbinding met jezelf en anderen te vergroten
  • meer gemak en vertrouwen in dialoog

 

Data

dagtraining van 10.00-17.00 uur
diverse data

Locatie

De Vlindertuin

Adres

Sperwerstraat 97, 6823 DJ Arnhem

Voor wie

Je bent welkom als je al eerder ergens 2 dagen basis of introductietraining hebt gevolgd.

Dit aanbod geld voor

Particulieren

Investering

€ 150,-,-
Om geld geen belemmering te laten zijn voor deelname hanteer ik diverse tarieven. Vanaf 1 januari 2024 wordt dat Particulier:  € 150,–  zzp’er: 225,– bedrijf: 310,–  (Krap bij kas: € 112,50)

Prijsspecificaties

Prijzen zijn inclusief BTW, mocht je willen afstemmen over de betaling neem dan contact op.

Dit is inclusief

Materialen, Certificaat, Koffie & thee, Versnaperingen

Inschrijfformulier

Voor meer informatie over of direct inschrijven voor dit aanbod vul het formulier in. 

Hartelijke groet, 
  Helmie

Wat anderen zeggen

Sabine de Bruin, ZZP'er en trainer menselijk zakendoen6 daags traject, basis en verdieping
Lees verder
" "Tijdens de training gingen er lampjes branden, kreeg ik grote "eye openers" en heb ik ervaren wat écht in contact zijn met jezelf en de ander nou eigenlijk inhoud. Ik vind de methodiek die Helmie gebruikt fantastisch en had niet verwacht dat het zoveel impact op mij zou kunnen hebben. Grote aanrader, ook als je zelf veel met sales bezig bent, maar eigenlijk geeft het iedereen hele waardevolle inzichten.""
A. Duran,leidinggevende Mondmedicentrum Oss6 daagse teamtraining VC in je Werk
Lees verder
“Ik voel me bemoedigd en enthousiast door de gesprekken met succeservaringen. We helpen elkaar als collega’s en overleggen met elkaar over hoe GC toe te passen. Soms herkennen we dat we het niet toepassen en daarover geven we elkaar feedback. Je ziet dan ook meteen dat het geen succes was! Ik ben enthousiast om er in mijn tempo mee door te gaan omdat ik het vertrouwen en geloof heb in deze manier van communiceren.”
Erica S.
Lees verder
Ik merk dat ik nu zo een andere kijk heb op hoe boosheid eigenlijk precies werkt! Voor mij was alleen dat al een enorme eyeopener en opluchting! Daar ben ik echt dankbaar voor.
Vorige
Volgende