Logo Meer in verbinding coach leiderschap communicatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer verbonden met je stroom

Heerlijke zomerdagen

om jouw levensstroom te onderzoeken en meer vrij te maken

Inspirerende zomerdagen om meer verbonden met je stroom te blijven en meer stroming in contact met anderen te ervaren. Bewust en actief bezig zijn met vitaliteit en verbinding in je leven.

Soms brengt het leven je ervaringen naar je hart. Volle en rijke, die je levenslust aanwakkeren, energie brengen, en misschien wat avontuur. Ervaringen die je voor altijd wil bewaren. En ook kom je ervaringen tegen die je liever niet had gewild. Die vooral pijnlijk, verdrietig of te groot om in een keer te verwerken zijn.

Het leven biedt ervaringen waarmee we leven en leren leven. En alle ervaringen bij elkaar hebben een weerslag op ons lichaam en onze geest. En dat laat zich zien in hoe we functioneren op het werk of in het gezin.

Wanneer we contact maken met wat er werkelijk leeft in het moment, en daar met mildheid naar kijken, dan ontstaat er meer acceptatie en ruimte voor groei. En dat is niet altijd gemakkelijk. Soms stoppen we iets liever weg.

Aansluiten op je stroom

Verlang je naar een gezonde zelfverbinding en meer gemak en stroming in je relaties en vriendschappen?  Dat je anders met jezelf en de ander kunt omgaan omdat je beter begrijpt wat er nu werkelijk gebeurt? Je krijgt hier inzichten en concrete handvatten bij want heldere en bewuste communicatie kan enorm helpen.

Je maakt kennis met de handvatten van de Geweldloze Communicatie en past deze toe in situaties uit je leven.

We vertalen de oordelende gedachten en luisteren naar wat onze gevoelens ons te vertellen hebben. Zo ontdekken we waar we naar verlangen en nodig hebben om beter afgestemde keuzes te maken. Keuzes die meer gezond zijn voor jezelf en je omgeving.

Voor wie het nog dieper wil integreren werken we een dagdeel met opstellingen.

Ruimte

Er is ruimte voor je lichtheid, vitaliteit en levensstroom. Er is ruimte voor verstilling en dynamiek. Ruimte om te delen, spelen en bewegen. Alles om hoofd, hart en lichaam weer meer met elkaar in balans te brengen.

We creëren ruimte in je lichaam en ruimte in je ziel. Daarmee breng je meer delen van jezelf tot leven. En dat geeft toegang tot een groter of ander potentieel.

Daarbij werken maken we gebruik van meditatie,  inquiry’s, deelrondes, beweging en creatieve werkvormen. Alles om zoveel als mogelijk het lichaam voor ons te laten spreken, zodat ons hoofd niet de enige wegwijzer zal zijn.

Deze zomerdagen begeleid ik samen met mijn collega Karmin Schaap.

Aanmelding loopt via het Klooster.

NB: vergeet niet je zwemspullen mee te nemen mocht je tussendoor graag een frisse duik nemen in het nabijgelegen meertje.

 

“Kintsugi, ook wel Kintsukuroi genoemd, is de Japanse kunst van het repareren van gebroken keramiek met goud- of zilverkleurige lak.

In de Japanse schoonheidsleer dragen de sporen van breuk en herstel bij aan de schoonheid van een voorwerp.”

Eerdere deelnemers waardeerden deze retraite met een gemiddelde van 9

Ervaring Levenslust Zomer 2022

Data

Zomer 5daagse op locatie
Start 7 augustus 2023

Locatie

Dominicanenklooster

Adres

Stadsdam 1, Huissen

Voor wie

Voor wie zin heeft om op onderzoek te gaan in hoe je op dit moment in je leven gaat of staat, en toe is aan wat groei of verandering. Wil je op onderzoek in jouw beleving? Dan zijn deze dagen misschien iets voor jou. Gericht op meer en meer je persoonlijke kleuren en voorkeuren te leven.

Dit aanbod geld voor

Particulieren

Investering

€ 599,-,-
Tariefkeuze: Tarief A: € 599,-indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief B: € 699,- voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief C: € 769,- is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren.

Dit is inclusief

Materialen, Koffie & thee, Versnaperingen, Lunch, Overnachtingen

Meer informatie

Voor meer informatie over dit aanbod vul het formulier in. 

Hartelijke groet, 
  Helmie

Wat anderen zeggen

FrancoiseLevenslust 5 daagse Huissen '22
Lees verder
"Ontroerende week doordat ik geraakt werd in weggestopte delen, en ook die welkom waren. Denk dat dat 'niemand toelaten' óók 'n erfenis van m'n vader was... Dat R. bij t vuur nog zei: Je taak zit erop, je mag je eigen taak weer oppakken..., wow, er viel er een last van me af 😊."
JennyLevenslust 5 daagse Huissen '21
Lees verder
“Dank je wel voor een hele mooie week met inzichten die maken dat mijn levensenergie meer kan stromen. Inzichten die zelfs helpen de rode draad te zien door alle gedoe heen… In vertrouwen verder!
Peter van D.Levenslust retreat Portugal
Lees verder
“De ideale manier om op een intensieve en toch ontspannen manier te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Helmie’s persoonlijkheid, warmte, aandacht, manier van werken en de ambiance hielpen hierbij enorm”. 
Vorige
Volgende