Logo Meer in verbinding coach leiderschap communicatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bewegen en bewogen worden

Ruimte om te bewegen, onderzoeken en spelen

voor ieder die graag meer beweging in zijn leven wil.

In dit weekend gaan we spelen met vrijheid en verbinding, om ruimte en bedding te vinden in onszelf.

Voorrang aan het nu.

In deze miniretraite tunen we in op dat wat er in jou, op dit moment, meer wil bewegen of bewogen worden. Gevoelens en behoeften zullen daarin leidend zijn. Afstemming over grenzen en veiligheid zijn natuurlijk ook belangrijk, daarom beginnen we steeds met gronding en verbinding met jezelf .

Via de verstilling maken we dan ruimte voor het energieke. De innerlijke beweging wordt gebruikt om op onderzoek te gaan en jezelf fysiek mee uit te drukken. Dat levert nieuwe bewegingen op, nieuwe energie en soms prachtige inzichten.

Tijd nemen om tot leven te komen

We nemen tijd om je uit te rekken en het lichaam wakker te dansen, zodat het leven er doorheen kan stromen. Zo gaan we verfijnd afstemmen op wat het lichaam wil en nodig heeft in het moment. Ook contact maken met anderen is onderdeel, want jouw gevoeligheid reageert altijd op die van de ander.

Met meditatie, inquiry, dans, klank en beweging, nodigen we steeds meer onze gevoeligheid en zintuiglijkheid uit. Dat betekent ook dat we soms even stil kunnen staan bij pijn, beperking of verkramping. Door dit de liefdevolle aandacht te geven die het vraagt kan zo’n verkramping zachter worden en in beweging komen. En als we met milde ogen kijken gaan we schoonheid zien.

In het uitdrukken van jezelf kom je meer tot leven.

Aanmelding voor augustus 2024 verloopt weer via het Dominicanenklooster in Huissen.

NB: vergeet niet je zwemspullen mee te nemen mocht je tussendoor graag een frisse duik nemen in het nabijgelegen meertje.

Data

Weekend op locatie
30 augustus tot/m 1 september 2023

Locatie

Dominicanenklooster Huissen

Adres

Stadsdam 1 , Huissen

Voor wie

Voor ieder die wil bewegen en bewogen worden. Geen danservaring nodig, wel de wens om op onderzoek te gaan en fysiek te bewegen.

Dit aanbod geld voor

Particulieren

Investering

€ 369,-,-
Tarief A € 369,- voor wie een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief B € 439,- voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief C € 489,- voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Inclusief verblijf op een 1pk. Aanmelden verloopt via het klooster: www.kloosterhuissen.nl

Dit is inclusief

Koffie & thee, Versnaperingen, Lunch, Overnachtingen

Meer informatie

Voor meer informatie over dit aanbod vul het formulier in. 

Hartelijke groet, 
  Helmie

Wat anderen zeggen

PetroesjkaBewegen en bewogen worden 2022
Lees verder
"Wat geniet ik na van het prachtige weekend! Met dankbaarheid blijft alles lichtjes dansen en bewegen in mij. We hebben in mijn beleving echt het leven gevierd! Bedankt voor jouw mooie bericht ter afronding. "
Natasja VerheijBewegen en bewogen worden 2022
Lees verder
Dank je wel! Het was een goed weekend, toen ik thuis kwam, had ik het gevoel dat ik een week was weg geweest! En nu maak ik tussen de bedrijven door steeds wat danspasjes ;-)
Vorige
Volgende