Logo Meer in verbinding coach leiderschap communicatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Coachen op de Kern

voor professionals die anderen begeleiden

Versterk jezelf en de ander om Meer in Verbinding te zijn.

Coachen op de Kern is 6 dagen training in Verbindende Communicatie en 1 dag werken met systemische oefeningen zodat jij straks met meer gemak en ontspanning jouw cliënt, deelnemer, leerling, team of werknemer kunt ondersteunen.

Merk je dat je soms

 • wat onzeker bent van jouw aanpak
 • niet in staat bent de ander uit frustratie te krijgen
 • het lastig vindt om met sterke emotie om te gaan
 • minder helder bent dan je zou willen om knopen te ontwarren
 • de gezonde balans niet kunt vinden in leiding nemen en de ander actief houden
 • er niet helemaal bent omdat je gedachten het overnemen
 • niet zo goed uit een verstrengeling kunt blijven
 • dat de gelijkwaardigheid wegraakt en de ander afhankelijk wordt of het overneemt?

Wil je graag groei?

Wanneer je hier een of meer dingen in herkent, kan Coachen op de Kern echt een fijne toevoeging zijn aan de opleiding en ervaring die je al in huis hebt. Een waardevolle uitbreiding van je vaardigheid als (team-)coach, begeleider, opleider, bemiddelaar, vertrouwenspersoon, docent, therapeut of leidinggevende.

Professioneel Coachen

Als professional wil je natuurlijk op je best zijn. En dat ben je niet altijd; omdat de dag anders loopt als je had gehoopt, of omdat er gebeurtenissen spelen waar je geen grip op hebt of die je als lastig ervaart. En soms lukt het gewoon niet zo goed om verbinding te maken met de klant of het team. Daar wil je graag een handvat bij.

Verbindend Communiceren

Met de handvatten uit Verbindende Communicatie ga je uit van respect en erkenning voor gevoelens en behoeften die er leven in het nu, ook die van jezelf! We kijken los van de de labels en diagnoses naar clienten, leerlingen en werknemers. Daarbij gaan we uit van onze gelijkwaardigheid als mens en laten ieder de eigen verantwoordelijkheden dragen.

Opstellingen

Met de systemische oefeningen en opstellingen breng ik je in contact met een dieper patroon in jezelf wat je mogelijk belemmert om vrijer te werken. Het helpt om daar losser van te komen en nieuwe beweging te vinden.

Download hier de uitgebreide Brochure Coachen op de Kern. sept. 2023 
De Brochure 2024 volgt zsm

(Nb wegens omstandigheden starten we ietsje later.)

Vul je toolbox als coach/begeleider verder aan. Voor beginnende en ervaren begeleiders, met of zonder ervaring in Verbindende Communicatie. We werken steeds op maat en sluiten aan bij jouw leervraag.

 

“Clinical training in psychoanalysis has a deficit. It teaches how to sit and think about what a person is saying and how to interpret it intellectually, but not how to be fully present with this person.”
Marshall Rosenberg

Resultaat

wat neem je mee als professional? Een extra handvat en veel oefening in:

 • een nieuwe en concrete manier om te ondersteunen
 • vanuit gelijkwaardigheid en in verbinding werken.
 • knopen ontwarren, verbinden met gevoelens en behoeften,
 • achter de woorden luisteren en aansluiten op behoefteniveau.
 • sneller tot de kern komen
 • veilig ontladen en transformeren van emotie
 • voorkomen of de-escaleren van agressie
 • verbinden bij conflicten en relatieverstrengelingen
 • meer zelfvertrouwen en focus op waar het eigenlijk over gaat
 • losser van eigen valkuilen
 • conflicten helpen oplossen en onderlinge verbindingen herstellen.
 • Via (herstelde) verbinding/relatie, met meer gemak afstemmen over de inhoud.
 • openheid en veiligheid creëeren op de werkvloer, waardoor samenwerking productiever wordt.

Praktisch

6 dagen Verbindende Communicatie verdeeld over twee 2daagsen en twee losse dagen van 10.00-17.00 uur. Totaal 36 uur.

Extra: 1 dag met systemische oefeningen en opstellingen om een eigen vraag op te stellen (of 1 persoonlijk coachgesprek).

* Met toekenning van 36 PE studiepunten vanuit de NOBCO

Thuisstudie en intervisie: minimaal 7 max 10 uur

* Korting 5% voor NOBCO-coaches.

Data

Start 1-2 maart 2024
22-23 maart
15 en 29 april
dagen van 10.00-17.00

Locatie

De Vlindertuin

Adres

Sperwerstraat 97 Arnhem

Voor wie

Voor beginnende en ervaren coaches, teamleiders, begeleiders, psychologen, therapeuten, opleiders, docenten, leerkrachten en mediators. Wanneer u al ergens een 2daagse basistraining in Verbindende Communicatie hebt gevolgd kunt u in overleg in een verdieping 1 instromen.

Dit aanbod geld voor

Particulieren en organisaties

Investering

€ 1100,- (part.)
Prijzen 2024: Particulier € 1100,- ZZP €1575,- Wanneer uw organisatie betaald € 1975,-,-
6 dagen training en coaching met Verbindende Communicatie en systemische oefeningen. 1 dag systemische oefeningen en opstellingen in overleg. Individuele begeleiding en intervisie opdrachten. Inclusief koffie, thee, versnaperingen, werkmaterialen en certificaat.

Prijsspecificaties

5% Korting voor wie NOBCO-coaches

Dit is inclusief

Materialen, Certificaat, Koffie & thee, Versnaperingen, Lunch

Inschrijfformulier

Voor meer informatie over of direct inschrijven voor dit aanbod vul het formulier in. 

Hartelijke groet, 
  Helmie

Wat anderen zeggen

Laura Verhoefcoach
Lees verder
"De 6daagse training heb ik als heel waardevol ervaren omdat het verdieping èn de vertaalslag naar de praktijk biedt. Mooie balans van theorie en toepasbare ervaringsoefeningen. De persoonlijke afstemming voelde heel respectvol, zorgzaam en veilig om de diepte in te durven gaan en tot ontplooiing te komen”. "
Sabine de Bruinsalestrainer en ondernemerscoach
Lees verder
De weken na de training waren compleet anders voor me. Zo kon ik veel beter aanvoelen wat ik nodig heb, wat míjn behoefte en verlangen is in het contact met anderen. Ik heb geleerd hoe ik dit kan uitspreken. Hoe ik zo dingen zeg en doe, dat er wederzijds begrip ontstaat en oplossingen voor de hand liggen. Als ondernemer zijnde heb ik zelfs afstand gedaan van een opdracht waar ik geen energie meer uit kreeg. Zonder deze training had ik dat niet zo kunnen doen als dat ik nu gedaan heb. Grote aanrader ook als je zelf veel met sales bezig bent, maar eigenlijk geeft het ieder hele waardevolle inzichten.”
Evacoach, overheid
Lees verder
Ik ben heel blij dat ik bij jou mocht komen in Arnhem en dat je me geholpen hebt om zaken op een rij te zetten. Het heeft me aan het denken gezet en vervolgens ook tot het maken van de juiste stappen. Ik heb me heel veilig gevoeld in de trainingen waardoor ik ook ‘fouten’ durfde te maken – of beter, waardoor ik mij durfde te laten zien met mijn oordelen en alles. Wanneer je mij hier bewust van maakte ervoer ik dat als een kans. Ik voelde me welkom. Mijn behoeften aan gezien en gehoord worden, geaccepteerd worden voor wie ik ben, mogen leren, veiligheid, ontwikkeling en nog veel meer zijn vervuld. Dank je wel voor alles, ik heb genoten – vooral ook van de momenten waarop je mij liet zien dat ook jij je kwetsbaarheden hebt. Het stelt me gerust dat het er mag zijn en dat het er altijd zal zijn – hoe goed je ook bent in VC … dit zorgt er voor dat ik meer zelfempathie toepas.
Vorige
Volgende