Logo Meer in verbinding coach leiderschap communicatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Levenslust

Een 5 daagse retraite

om jouw 'Levenslust' te onderzoeken en meer vrij te maken

Soms brengt het leven je ervaringen naar je hart. Volle en rijke, die je levenslust aanwakkeren, energie brengen, en misschien wat avontuur. Ervaringen die je voor altijd wil bewaren. En ook kom je ervaringen tegen die je liever niet had gewild. Die vooral pijnlijk, verdrietig of te groot om in een keer te verwerken zijn.

Het leven biedt ervaringen waarmee we leven en leren leven. En alle ervaringen bij elkaar hebben een weerslag op ons lichaam en onze geest. En dat laat zich zien in hoe we functioneren op het werk of in het gezin.

Wanneer we contact maken met wat er werkelijk leeft in het moment, en daar met mildheid naar kijken, dan ontstaat er meer acceptatie en ruimte voor groei. En dat is niet altijd gemakkelijk. Soms stoppen we iets liever weg.

Verbinden met jezelf

Tijdens deze dagen besteden we aandacht aan werkelijk verbinden met jezelf; met wat er in je leeft en hoe je daar mee om wilt gaan op een manier die vrijer maakt en meer gezond is voor jou en je omgeving.

Je bent er niet alleen in, we zijn ook met elkaar. Om  te kunnen delen, helen en spelen. Om te  kunnen leren van elkaar.

  • Merk je dat je minder vrij voelt dan je zou willen?
  • Heb je last van spanning, beknelling, saaiheid of een trekkend verlangen?
  • Ga jij soms lang in de versnelling of extra hard werken om iets op te lossen?
  • Merk je dat je op je tenen loopt of ontzettend je best doet en beiden niet werken?

Wanneer je daarbij stil wilt staan en op onderzoek in jouw beleving van nu, dan is deze 5daagse iets voor jou.

Ruimte

  • We geven ruimte aan je lichtheid, impulsen, sensitiviteit en kracht
  • We vertalen de oordelende gedachten
  • Luisteren met mildheid naar onze weerstand, verdriet, irritatie of frustratie.
  • Er is ruimte voor stilte, je verlangens en je woeste stroom
  • We vieren de innerlijke kracht, creativiteit en verwondering.

Aan de hand van dag thema’s gaan we op onderzoek, steeds in het hier en nu. Mogelijke dag thema’s kunnen zijn: Authenticiteit, Vrijheid, Balans of ….

Daarbij werken maken we gebruik van meditatie,  inquiry’s, deelrondes, beweging en creatieve materialen. We oefenen met handvatten uit geweldloze communicatie en het systemisch opstellingswerk.

Alles om zoveel als mogelijk het lichaam voor ons te laten spreken, zodat ons hoofd niet de enige wegwijzer zal zijn

Meer leven in je leven

Door toe te staan dat het is zoals het is in het moment en juist dat er mag zijn, creëer je ruimte in je lichaam en ruimte in je ziel. Daarmee breng je meer delen van jezelf tot leven. En dat geeft toegang tot een groter of ander potentieel.

Aanmelding loopt via het Klooster.

 

“Kintsugi, ook wel Kintsukuroi genoemd, is de Japanse kunst van het repareren van gebroken keramiek met goud- of zilverkleurige lak.

In de Japanse schoonheidsleer dragen de sporen van breuk en herstel bij aan de schoonheid van een voorwerp.”

Eerdere deelnemers waardeerden deze 5daagse met een gemiddelde van 9

Ervaring Levenslust Zomer 2022

Data

Zomer 5daagse op locatie
Start 14 augustus 2023

Locatie

Dominicanenklooster

Adres

Stadsdam 1, Huissen

Voor wie

Voor wie zin heeft om op onderzoek te gaan in hoe je op dit moment in je leven gaat of staat, en toe is aan wat groei of verandering. Wil je op onderzoek in jouw beleving? Dan is deze 5daagse misschien iets voor jou. Gericht op meer en meer je persoonlijke kleuren en voorkeuren te leven.

Dit aanbod geld voor

Particulieren

Investering

€ 599,-,-
Tariefkeuze: Tarief A: € 599,-indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief B: € 729,- voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief C: € 829,- is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren.

Dit is inclusief

Materialen, Koffie & thee, Versnaperingen, Lunch, Overnachtingen

Meer informatie

Voor meer informatie over dit aanbod vul het formulier in. 

Hartelijke groet, 
  Helmie

Wat anderen zeggen

FrancoiseLevenslust 5 daagse Huissen '22
Lees verder
"Ontroerende week doordat ik geraakt werd in weggestopte delen, en ook die welkom waren. Denk dat dat 'niemand toelaten' óók 'n erfenis van m'n vader was... Dat R. bij t vuur nog zei: Je taak zit erop, je mag je eigen taak weer oppakken..., wow, er viel er een last van me af 😊."
JennyLevenslust 5 daagse Huissen '21
Lees verder
“Dank je wel voor een hele mooie week met inzichten die maken dat mijn levensenergie meer kan stromen. Inzichten die zelfs helpen de rode draad te zien door alle gedoe heen… In vertrouwen verder!
Peter van D.Levenslust retreat Portugal
Lees verder
“De ideale manier om op een intensieve en toch ontspannen manier te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Helmie’s persoonlijkheid, warmte, aandacht, manier van werken en de ambiance hielpen hierbij enorm”. 
Previous
Next