Logo Meer in verbinding coach leiderschap communicatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Thema’s en verlangens opstellen

Zorgvuldig begeleidt

op onderzoek met elkaar

Met Thema’s en verlangens opstellen nemen we een diepe duiken in onze oorsprong of de ziel.

 Ten diepste willen we graag onze verlangens vervuld zien. We willen onrust thuisbrengen, verwarringen ophelderen, relaties herstellen, verdriet opheffen en beknellingen oplossen. Met opstellingen brengen we daar beweging of juist rust in.

Want niet alles wat je graag zou willen of waar je last van hebt, laat zich makkelijk dichterbij halen of oplossen. Als de oorsprong van het ongemak wat dieper zit of onbegrijpelijk voor je is dan kan een opstelling veel brengen. Met het opstellen van je persoonlijke thema, onderzoek je jouw situatie op een helende manier.

Herken je hier iets in?

 • iets in je leven voelt als een struggle
 • je hebt terugkerende lastige situaties of gevoelens waar je moeite mee hebt.
 • je voornemens beknellen je
 • je verlangens lijken verder weg dan ooit
 • je doet zo je best maar er veranderd niets
 • je ziet je terugkerende patroon maar komt er niet uit.
 • je voelt een trekkend verlangen van de ziel

Deze dag kan je

 • meer openheid, nieuwsgierigheid en ontvankelijkheid brengen
 • mildheid, acceptatie en zelfverbinding
 • kunnen zien wat van jou is en wat je te doen hebt
 • helderheid, rust of troost brengen
 • meer plezier en vertrouwen op je koers brengen

Misschien iets voor jou?

Wat gaan  we doen

In de ochtend werken we met systemische oefeningen waarin ieder eigen handvatten kan vinden in je persoonlijke situatie. In de middag is er ruimte voor het opstellen van persoonlijke vragen. Jouw ingebrachte situatie krijgt dan alle aandacht en je wordt individueel ondersteunt. Er is ruimte voor 3 opstellingen, dus laat het snel weten!

Werken met Opstellingen

Een opstelling start met een kort gesprek over het thema van de vraaginbrenger en wat feiten uit de situatie. Daarna worden representanten gekozen voor de personen en/of onderdelen die opgesteld worden en deze vinden een plek op de werkvloer. Vanaf dat moment kijken we naar wat er gebeurt, hoe de onderdelen of personen zicht met elkaar verhouden en ten opzichte van elkaar bewegen.  Zo kunnen representanten informatie verschaffen over gevoelens, gedachten en wat nodig mocht zijn om in beweging te komen. We kijken steeds vanuit de principes van ordening, loyaliteit en balans in geven en nemen.

Resultaat van Werken met Opstellingen

 • onbewuste patronen worden zichtbaar.
 • een nieuw (in-)zicht geeft ander uitzicht, je gaat je anders met het probleem verhouden.
 • mogelijke nieuwe beweging wordt voelbaar
 • bevroren (onder-)delen komen tot leven
 • geblokkeerde energie en relaties gaan meer stromen
 • Door verplaatsingen komen aanwezigen weer meer in hun kracht, wat het systeem als geheel beïnvloedt en herstel geeft.
 • Gemis en verlangen krijgen een plek

Voor wie

Voor als je last hebt van situaties in je leven waar je niet uit lijkt te komen.

Dit aanbod geld voor

Particulieren

Investering

€ 135,-,-
De basis investering met of zonder een eigen vraag die je wilt opstellen is €135,- voor deze dag. Wanneer het werken met opstellingen nieuw voor je is en je eerst wilt ervaren hoe dat is, dan neem je ook zeker fijne handvatten mee naar huis. Nieuwkomers betalen € 95,-. Extra data: 8 juli.

Prijsspecificaties

Prijzen zijn inclusief BTW

Dit is inclusief

Koffie & thee, Versnaperingen

Datum

11-08-2023
dag

Locatie

De Vlindertuin

Adres

Sperwerstraat 97 Arnhem

Inschrijfformulier

Voor meer informatie over of direct inschrijven voor dit aanbod vul het formulier in. 

Hartelijke groet, 
  Helmie

Wat anderen zeggen

FrancoiseNa familieopstelling in de 5 daagse retraite Levenslust
Lees verder
"Ontroerende week doordat ik geraakt werd in weggestopte delen en ook die welkom waren. Denk dat dat 'niemand toelaten' óók n erfenis van m'n vader was... Dat R. bij t vuur nog zei: Je taak zit erop, je mag je eigen taak weer oppakken..., wow, er viel er een last van me af 😊."
Ingrid te BrakePatronen herkennen en ontwapenen
Lees verder
Na een poosje bezinken en bezinnen kijk ik terug op een heel geslaagde trainingsdag waarin ik veel beschouwd en geleerd heb. Jouw doortastende manier van vragen stellen en opdrachten aandragen zorgde ervoor dat ik diep op mijn thema in kon gaan en alle kanten belicht werden. Ook het sparren in interview in 2-tallen brachten mij verheldering en duidelijkheid. De opstellingen die ' s middags aan bod kwamen zorgden voor een extra dimensie in diepgang. Wat een fantastische manier om samen ieders' thema verder te doorgronden en te aanvaarden. Als leider straalde je zoveel rust en vertrouwen uit en loodste met de juiste vragen en toevoegingen iedereen door zijn proces. Ik voel bewondering voor de natuurlijke manier waarop je dat deed, tot het eind van de middag, terwijl je voelt hoe intensief dit voor jou moet zijn. Petje af, en van harte bedankt! Graag tot een volgende keer.
David A.Opstellingendag
Lees verder
Ik kan nog steeds niet de juiste woorden ervoor vinden maar merk dat er van alles in beweging komt. Ben ik wel blij mee hoor.
Previous
Next